Uitvoerder van het kunsten-en cultureel-erfgoedbeleid van de Vlaamse Regering

Provincie Antwerpen

De erfgoeddatabank Donnet wordt vanaf 1 januari 2018 binnen het Departement Cultuur, Jeugd en Media beheerd en ondersteund.

 

Voor gebruikers van Donnet ingestapt voor 31/12/2017

  • Alle bepalingen en de bijhorende dienstverleningen die zijn beschreven in de overeenkomsten gesloten met de provincie Antwerpen, blijven gelden, ook wanneer u via een koepelvereniging of erfgoedcel aansloot.
  • Het Departement Cultuur, Jeugd en Media heeft eind november 2017 hierover een brief gestuurd naar alle bestaande gebruikers van Donnet

 

Voor nieuwe gebruikers van Donnet vanaf 1/1/2018

  • Donnet wordt ter beschikking gesteld aan zowel professionele als niet-professionele actoren met een erfgoedwerking in de provincie Antwerpen.
  • Donnet is in principe gratis, afhankelijk van het type organisatie kan wel een bijdrage gevraagd worden in de opslagkost.
  • De deelnemende erfgoedbeheerder ondertekent een contract waarin alle bepalingen duidelijk omschreven zijn. Voor erfgoedhouders verbonden aan de werking van een erfgoedcel of koepelvereniging gebeurt het sluiten van een contract via hen. Zij blijven dan ook het eerste aanspreekpunt voor verdere opvolging.

Voor alle vragen, opmerkingen en informatie over de modelovereenkomsten kan u contact opnemen met erfgoeddatabanken@vlaanderen.be.